Fotbollsstyrka

Fotbollskraft är grunden för optimal prestation i tävling. Det kommer att bidra till att förbättra fotbollens hastighet, uthållighet och styrka i fotboll.

Styrka är den fysiologiska grunden för all rörelse. Det krävs till och med styrka för att komma upp ur soffan!

Så det är logiskt att fotbollsstyrka också är viktig i fotbollsrörelser… och inte en liten del. Men… det finns bara ett problem.

Du vet hur mycket förvirring det råder kring fysisk utveckling och styrketräning för sport, speciellt inom fotbollsträning! Tre olika “myndigheter” har nio separata åsikter. I slutändan blir folk irriterade, räcker upp händerna och säger: “Sträck det där med fotbollsmakt och kraft, ingen kan komma överens om någonting. Vi fortsätter bara att göra det vi alltid har gjort!!”

Hur kan jag öka min styrka för fotboll?

Vi kommer att reda ut denna förvirring om fotbollsträning en gång för alla här. Vi skär ner saker till grunderna som fungerar. Framför allt kommer vi att hålla det enkelt så att du faktiskt kan använda denna information och omedelbart tillämpa den på din fotbollsstyrketräning: Förbättra fotbollsprestationer, fotbollshastighet, styrka och smidighet, minska risken för skador och pressa din fysiska potential till gränsen.

Du vill inte titta tillbaka senare och undra, “tänk om.” Här finns allt spelaren behöver för att öka fotbollshastigheten, få mer kraft/sprängämnen, för att komma i den bästa formen någonsin, sitt livs form. Allt som krävs är att följa och tillämpa dessa beprövade träningstekniker.

Nu påstår jag inte att informationen och råden från denna sida är “den enda korrekta fotbollsträningsmetoden på jorden någonsin!”; det finns säkert flera tillvägagångssätt som fungerar åtminstone ganska bra. Men jag kan berätta det här: Det här är den bästa, mest avancerade och mest uppdaterade utbildningsinformationen jag vet. Allt har prövats, testat och sant. Tro mig; Det fungerar!

För att förbättra fotbollshastigheten måste du förbättra fotbollsstyrkan. För att förbättra explosiviteten/kraften, fokusera på fotbollsstyrka först.

Hur används styrka i fotboll?

Denna metod för fysisk förbättring har använts framgångsrikt i decennier och har konsekvent levererat mästerskapstitlar. Starkare idrottare är snabbare, mer explosiva, “snabbare”. Detta är sättet att öka hastigheten och kraften för fotboll. Detta för mig till nästa punkt: tro mig, ja, men ta inte bara mitt ord för det, snälla gör det inte! Titta bara på resultaten. Den enda rationella inställningen till fotbollsträning är baserad på verkliga resultat. Om det du gör förbättrar prestandan vet du att du är inne på något.

Förbättrar det i slutändan ditt spel? Är du snabbare, mer explosiv? Med andra ord: kommer din hastighet och kraft genom taket? Dessa och andra parametrar kan och bör testas regelbundet. Så jag uppmuntrar periodiska tester av saker som:

  • Vertikalt hopp
  • 10 meter startar
  • Fotbollens hastighet (laserpistol)
  • 1RM-Test (ditt max i huvudlyftarna)

Vissa eller alla ovanstående bör testas var 4-8:e vecka för motivation och för att bevisa att det du gör fungerar.

Jag säger det igen: med fotbollsträningsinformationen på denna webbplats… OM du tillämpar den… KOMMER du att uppnå de resultat du vill ha, med andra ord: förbättra hastighet och styrka, förbättra fysiska fotbollsprestationer.

Makt är grunden för allt.

Ingen hastighetsuthållighet utan fart.

Ingen hastighet utan kraft.

Ingen ström utan ström.

Ingen styrka uthållighet utan styrka.

Makt är grunden för allt.

MEN: Hypertrofi (läs: muskelmassa) – på rätt ställen och av rätt sort – är PLATTFORMEN för fotbollskraft.

Motiv: Efter initiala vinster kommer ren hastighet/styrka/styrketräning att vara för evigt; ytterligare förbättringar kräver ökad funktionell hypertrofi, läs: användbar muskelmassa.

Det betyder att för att öka en kvalitetsliknande effekt utöver den ursprungliga förstärkningen, måste du först öka kapaciteten. Ser du helheten?

Alla och deras syster vill bli mer explosiva. Det är bra, det är vad du behöver för fotboll. Men återigen: grunden för den explosiviteten är makt.

Taggar:
Dela med sig :
© 2024 Topp Kamp - Proudly powered by theme Octo